Maak kennis met de Earthlets

Een kleine stam van aardeminnende vrienden die hard werken om onze planeet veilig te houden voor toekomstige generaties.

Acorn is graag buiten en brengt de dagen door met het opruimen van zwerfvuil, het planten van bomen en het verzorgen van zeldzame planten en insecten.

— ACORN 

Leuke liefdevolle outdoor Earthlet

Blossom houdt van dieren en zorgt voor zieke en gewonde dieren om ervoor te zorgen dat ze beter worden en een nieuw thuis vinden bij mensen die van ze houden.

—BLOESEM

Dierenliefhebbende Earthlet

Moss houdt van voedsel zoeken en koken voor de vrienden. Moss werkt hard in de tuin om verse groenten te verbouwen en voor de kippen te zorgen, waarbij ze elke ochtend hun eieren verzamelen voor het ontbijt.

— MOS 

Etenminnende Earthlet

Chestnut vindt het heerlijk om dingen voor hun huis te maken, oude dingen te vinden die andere mensen hebben weggegooid en ze er weer mooi en nieuw uit te laten zien voor hun gezellige kleine huis.

— KASTANJE

Bouwer en handige Earthlet

Hazel houdt van recyclen en zorgt ervoor dat alles wat ze gebruiken helpt om iets nieuws te maken. Hazel zorgt ervoor dat al hun plastic in de juiste bak gaat en zet het afval op de dag zelf buiten.

— HAZEL

Hoofd Recycling