Klarna

Onze andere betalingsopties

We accepteren momenteel betalingen via de hierboven genoemde methoden, inclusief een breed scala aan financieringsopties.

Shop nu. Betaal later met Klarna.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we zijn gaan samenwerken met Klarna om je nieuwe manieren te bieden om te betalen bij het afrekenen.

Zo werkt het

Step 1

STAP 1

Voeg producten toe aan uw winkelwagen en selecteer "Klarna" wanneer u afrekent

Step 2

STAP 2

Voer een paar persoonlijke gegevens in en je weet direct of je bent goedgekeurd

Step 3

STAP 3

Klarna stuurt je een e-mailbevestiging en herinneringen wanneer het tijd is om te betalen en je kunt je bestellingen en betalingen beheren in de Klarna-app.Betalingsinformatie

BETAAL IN 30 DAGEN

Doe ​​uw aankoop vandaag, zodat u kunt proberen voordat u koopt. Betaal alleen voor wat je houdt. Betaal tot 30 dagen later. Geen interesse. Geen kosten. Geen invloed op uw kredietscore.

Betalen na levering stelt u in staat om te proberen voordat u koopt en is de gemakkelijkste manier om online te winkelen.

  • Voltooi de betaling volledig na aankoop zonder extra kosten.
  • Rapporteer retouren rechtstreeks in onze app en betaal alleen voor de items die je houdt.
  • Als u uw betaling niet op tijd uitvoert, kan dit van invloed zijn op uw vermogen om Klarna in de toekomst te gebruiken.
  • Incassobureaus worden gebruikt als laatste redmiddel

U moet 18+ zijn en ingezetene van het VK om in aanmerking te komen voor deze kredietaanbieding. Betaal Later Algemene voorwaarden

Over Klarna

BETAL ONLINE OF IN DE APP

Bekijk je laatste aankopen en voer betalingen uit in de Klarna-app of online.

VEILIG EN VEILIG

Met Klarna ben je altijd gedekt door Klarna's Kopersbeschermingsbeleid. Moderne beveiligingen beschermen uw gegevens om ongeautoriseerde aankopen te voorkomen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Bezoek onze pagina met veelgestelde vragen (https://www.klarna.com/uk/customer-service/) voor meer informatie over het gebruik van Klarna.

OVER KLARNA

Bij Klarna hebben we een niet-aflatende focus op het creëren van de beste winkelervaring ter wereld. Wij geloven dat betalingen zoveel meer zijn dan alleen een manier om geld te verzenden. Daarom geven onze soepele afrekenopties je meer tijd en controle, zodat je je kunt concentreren op de dingen waar je van houdt.

  • Meer dan 90 miljoen shoppers gebruiken Klarna.
  • 200.000 retailers werken wereldwijd met ons samen.
  • We zijn een van Europa's grootste banken en maken al meer dan 15 jaar online kassa's mogelijk.

 

Earthlets treedt op als inbrenger en niet als uitlener van niet-gereguleerde kredietproducten geleverd door Klarna Bank AB (publ). Tegoed is alleen beschikbaar voor permanente inwoners van het VK van 18 jaar en ouder, afhankelijk van de status, algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Let op: Betalen in 30 dagen en Betalen in 3 termijnen wordt niet gereguleerd door de FCA. Buiten uw mogelijkheden lenen kan uw financiële status ernstig beïnvloeden. Zorg ervoor dat u het zich kunt veroorloven om uw aflossingen op tijd te doen op de vervaldatum.

Gelieve verantwoord te besteden. Als u meer leent dan u zich kunt veroorloven, kan dit ernstige gevolgen hebben voor uw financiële status. Zorg ervoor dat u uw maandelijkse aflossingen op tijd kunt betalen.